bog ih je sačuvao

PUKOM SREĆOM IZBEGLI SU VELIKU TRAGEDIJU: Poznati estradni par doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću dok je sa njima u autu bio njihov DVOGODIŠNJI SIN!

0

Pevač Darko Lazić nakon teške saobraćajne nesreće i dalje se bori za život, a kroz sličnu dramu pre nekoliko godina prošle su i njegove kolege

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikolina i Saša Kapor 2015. godine doživeli su saobraćajnu nesreću i to dok je sa njima u kolima bio njihov tada dvogodišnji sin Nikolaj.

 

Srećom, njihova dramatična priča imala je srećan kraj, pa su poznati supružnici i njihov naslednik pukom srećom prošli bez povreda, a kako kažu, od ozbiljnijih posledica sačuvao ih je sam Bog. Kako kažu, taj ponedeljak, 20. jul 2015. godine pevači će pamtiti kao dan svog novog rođenja.

 

Naime, oni su tada doživeli saobraćajnu nesreću koja se desila pošto se njihov automobil survao u Drinu kod mesta Drinjača, u pokušaju da izbegnu kombi koji je prešao u njihovu traku.

 

- To jutro ni na koji način nije nagoveštavalo šta će nam se dogoditi nešto toliko strašno. Naprotiv, osećala sam se potpuno ravnodušno i opušteno. A upravo to i jeste neobično za mene jer me inače često more razne misli i brige, kako za bitne tako i za one nebitne stvari. Ali, baš tog dana sve vreme do udesa osećala sam se rasterećeno – ispirčala je Nikolina samo desetak dana nakon nesreće, a na njene reči se nadovezao i njen suprug.

 

- Nisam imao nikakv predosećaj, ali sam se nakon što se sve desilo i kada smo Nikolina i ja seli da razgovaramo i sumiramo utiske, setio svojih snova. Naime, nekoliko puta sam sanjao kako se nalazim u zatvorenom prostoru u koji ulazi voda, a ja ne mogu da se izvučem i oslobodim se. Ipak, na javi ništa nije slutilo da će se upravo tog dana obistiniti moji košmari – ispričao je Saša, prisećajući se svakog trenutka koji je prethodio udesu.

 

- Nikolaj se probudio dvadesetak minuta pre nesreće, a pošto je želeo da pije mleko, stali smo na pumpu kako bismo mu ispunili želju. I umesto da odmah nastavimo put, rekao sam Nikolini da mu pre nego što sednemo u automobil sipa mleko u flašicu. S obzirom na to da su tih dana bile velike vrućine, uprkos tome što je stajalo u frižideru mleko je bilo prokislo. Vratio sam se da zamenim tetrapak, i u svemu tome potrošili smo vreme, nakon čega se dogodio i taj kobni trenutak na putu – opisuje dalje pevač, koji je u presudnim momentima pokazao veliku pribranost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker