TUGA KOJA NE PROLAZI

Prvi rođendan ćerkice dočekala SA BOLOM U DUŠI: Sanja Papić uputila pokojnom suprugu JAKO POTRESNU poruku koja će RASPLAKATI SVE

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

ZORANA

26-10-2018 18:56h
Tužno . :-((

Idi begaj

27-10-2018 05:59h
Kakva patetika! A on ce ovu poruku da cuje/procita - kako?

Bilja

27-10-2018 07:30h
Prvi rođendan bez tate. Tuga.

Alex

27-10-2018 16:35h
... Balkanski tango uvek završi na trotoaru...

Nena Teo

27-10-2018 23:47h
Niko ne zasluzuje da umre na takav nacin.
Deca ne zasluzuju da im neko na takav nacin oduzme oca.
Zene ne zasluzuju da ih neko osudjuje. Ni za patnju, ni za usamljenost i tugu duse koje samo one poznaju i osecaju. Ni za dan kad krenu dalje. To je zivot. Coveku treba biti zao ove porodice, silom prekinute srece i nametnute nesrece. Steta. Jedno dete raste bez oca, jedna zena je izgubila ljubav svog zivota, a jednog coveka vise nema.

Slazem se

29-10-2018 12:56h
@Nena Teo
Slazem se da je dete bez roditelja (oca ili majke) tuga jedna. Slazem se da niko nije zasluzio da umre na takav nacin.
Takodje mislim da treba makar negde u nekoj fusnoti dodati da je sam pokojnik vec rasturio 2 porodice (Sanja mu je treca zena/partnerka). Cisto da cela prica ne ode u 100%-tnu patetiku.
Ima kad neko ode sa ovog sveta, a ima i kad neko ode iz necijeg sveta. Deca razvedenih roditelja duboko pate za ocem koji je ziv i ne zivi sa mamom, kao sto pate deca ciji je roditelj otisao sa ovog sveta.
Ne zelim da kazem da je jedna patnja veca od druge. Mislim da su drugacije, sto ne znaci da je jedna veca a druga manja. Decu bole i jedna druga.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: