imali su sreće

Unutra je bila BEBA: Nećete verovati kolika je KAZNA za čoveka koji je UDARIO AUTOMOBIL Nataše Bekvalac

4

Okrivljeni za saobraćajnu nezgodu odmah je uplatio novčani iznos kojim je kažnjen.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Zorana Jevtić

Bugarski državljanin Milčo Lavčiev je u Prekršajnom sudu u Novom Sadu priznao krivicu za saobraćajnu nesreću kod Kovilja, kada je "pasatom" engleskih registarskih oznaka udario u "audi" kojim je upravljala pevačica Nataša Bekvalac.

 

Bugarin je, kako je izjavio mr Kamenko Kozarski, predsednik Prekršajnog suda u Novom Sadu, kažnjen novčano sa 7.000 dinara i obavezan je da na ime troškova postupka uplati paušalni iznos od 2.000 dinara.

 

"Okrivljeni se odrekao prava na žalbu i novčanu kaznu i troškove postupka odmah je uplatio", predočava Kozarski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Protiv Lavčieva je pokrenut prekršajni postupak jer je 24. oktobra na državnom putu, na deonici puta Novi Sad - Kovilj, prouzrokovao saobraćajnu nesreću. Do nje je došlo zato što se prilikom prelaska vozilom iz desne u levu saobraćajnu traku, prethodno nije uverio da to može da uradi na bezbedan način. Usled toga, kaže predsednik novosadskog Prekršajnog suda, udario je u automobil kojim je upravljala Nataša Bekvalac.

 

Podsećamo, u "audiju" kojim je upravljala Bekvalčeva, nalazila se i njena osmomesečna ćerkica Katja, koja je bila u dečjem sedištu pozadi, i dadilja.

 

 

makonda-tracker