ironija života

Zaljubljen je u nju DO UŠIJU: Prijatelj Darka Lazića otkrio o čemu su pričali NOĆ PRE NESREĆE

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Emina

26-10-2018 11:58h
Ali zato Sevicka moze samo da ga vidi...zena koja je veeeliki uzrocnik alkohola droge i cega sve jos ne! Pokondirena seljančura koja je iskoristila Darka na svoj kukavicki nacin svo ovo vrijeme od njegove pobjede. Samo neka on ozdravi....a Sevicka...rijetko antipaticna osoba ali baś.

Ja

26-10-2018 15:11h
@Emina
Ta Sevicka ga je trpela i pokrivala max do sad smo pretpodtavljali onako ili ovako ali evo ti cinjenice ...od kad mu Ane nema...to vam je Darko....Bez Ane i Lorene...ali naravno sad je najbitnije da prezivi i da Lorema ne ostane bez oca...

Miki

27-10-2018 23:42h
@Emina
Snimak na kome Darko koristi drogu je nastao mnogo pre njegove i Anine veze. Decko je poznat po problemima i porocima i samo Bog zna kroz sta je ova zena prosla sa njim. Ne izgleda ni kao odgovoran covek tako da je jasno da je sve uvek bilo na njoj. Nek se decko oporavi pa prat na celo mada je jasno da je bez Ane izgubljen slucaj.

Mare

26-10-2018 16:13h
Bratinoooooooo, verujem u tebe i ovoga puta izlaziš kao pobednik. Ne prihvatamo poraze. Možeš ti to.Kao i uvek uz tebe, sa tobom smo zauvek.
Darko ludo voli svoju verenicu Marinu, kao i ona njega.

Slavica

29-10-2018 09:56h
@Mare
MARE voli ona Darkovu lovu a on voli Anu.

Persa

29-10-2018 09:59h
@Mare
Voli ona Darkovu lovu. A on voli Anu.

Zena

26-10-2018 20:25h
Po vasim komentarima ocigledno ih znate licno a zakljucak sa strane je da se ne zna ko je od njih gori...Jadno dete...droga, alkohol, neodgovornost, pa gde ces gore svom detetu...Lepih i glupih zena ima gde god se okrenes, samo ako si popularan i lud...Zao mi je samo deteta....

Jagodinac

28-10-2018 09:08h
Prvo je napravio dete i onda se setio da treba da zivi.Svaka cast zeni koja ga je trpela.Nije mu ona donela drogu vec drustvo ,cak su ga i snimili ,Kako smrce i ljubi se sa najboljim prijateljem.Pa kakvi su to "prijatelji".??Sigurno ga samo finansijski iskorišcavaju i prave na budalu.Vi ste ljudi operisani pravih vrednosti.A Darko je nažalost tip koji je totalno nezreo u glavi za svoje godine.Kakva Marina ,ona je velika balavica koja vidi samo novac.Zar joj odgovara da gradi život sa narkomanom?Kakva budućnost će biti njihovoj budućoj deci?Neko ga je telefonom zvao u smrt ujutru u pola osam.A šta mislite Ko je bio.Pa njegovi iz Brestaca jer je tamo i jurio ,posto mu je verenica spavala kod njih .Sigurno su se uplašili da nije negde kod neke zaspao,dok mu verenicu čuvaju .Sad ne treba da placu ,kako su ga vaspitali,i kako su radili ?U svakom trenutku su trebali kao roditelji da ga uče da svoj brak čuva jer su i oni njihov sačuvali .Nadam se da će se Darko oporaviti i naučiti lekciju iz svega u protivnom njegov život će otići u propast ,sa lošim društvom ,takvom primitivnom porodicom i lakim bezazlenim ženama koje ni nos ne znaju da obrisu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: