u iščekivanju porođaja

Dobiće NAJLEPŠI POKLON ZA ROĐENDAN: Ivana Selakov otkriva zašto je DOBRO roditi bebu u ČETRDESETIM

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Marija

25-10-2018 16:01h
Uvek beba dodje u pravom trenutku, nego ti nisi zelela.
U tvojim godinama sam imala dvojicu srednjoskolaca, ti ces to imati u 60-tim godinama, kad vec budes nervozna bakica.

Doris

26-10-2018 08:36h
@Marija
To te svakako ne cini boljom majkom mozak zene ne funkcionise isto sa dvadeset I cetrdeset godina

iskrena

26-10-2018 08:49h
@Marija
Mislim da ti komentar nije na mestu, jer nikada ne znas sta stoji iza svega. mozda je godinama pokusavala pa nije mogla! Ovo je pravo vreme za nju!

Žana

14-11-2018 20:51h
@Marija
Ti se i sad ponašaš kao nervozna bakica, čim tako komentarišeš tudji život. Mogla si i u 15. da se razmnožavaš - koga briga!!!!!

Jeca

11-11-2018 08:18h
Ma,vazi,nema boljih godina od 40 za prvo dete! Al zamalo! Imam 45 ,sina od 20 i nista nema bolje od bebe u pravo vreme,kad si mlad i sve sa lakocom preguras!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: