Dvor: Predrag Azdejković ne ulazi u rijaliti

0
Iako su mediji najavljivali da će LGBT aktivista Predrag Azdejković ući na Dvor da smiri strasti između učesnika i prenese poruku ljubavi i mira, Azdejković negira ove tvrdnje
Foto: Status
Foto: Status

Jedan od najpoznatijih LGBT aktivista Predrag Azdejković pompezno je u medijima najavljivan kao šesti gej na Dvoru, koji će smiriti strasti i učiniti ovaj rijaliti zanimljivijim na pristojniji način. Azdejković za Story demantuje ove spekulacije i objašnjava zbog čega mu se ova ideja ipak učinila interesantna.

- Baš se digla velika frka oko mog ulaska na Dvor. Moji prijatelji su mahom u fazonu: šta će ti to. Mediji su pokupili priču na nekom internet forumu o tome da ulazim na Dvor, ali ja moram sve moje fanove da razočaram i kažem da nije bilo priče o mom ulasku. Od svih tih rijaliti programa meni je jedino zanimljiv Veliki brat i bilo bi mi interesantno da u njemu učestvujem – kaže Azdejković, koji dodaje da bi njegov potencijalni ulazak svakako značio i borbu za prava LGBT populacije.

- Ja ne mogu da odvojim taj deo svoje ličnosti, ja sam uvek, hteo to ili ne, LGBT aktivista. Čak i kad ja ne želim da budem u toj ulozi, ljudi zapitkuju i uvek se priča okrene na tu gej stranu i ja moram da se vratim toj ulozi LGBT aktiviste, iako ponekad želim da se odmorim i zabavljam.

Azdejković pretpostavlja da bi kao učesnik Dvora najviše problema imao sa onima koji nisu sigurni u svoju seksualnost.

- Mislim da bi me izbegavali jer, po njihovom mišljenju, druženje sa gej osobom bi značilo da pokazuju da su i sami gej. Ono što zasigurno znam, jeste da gde god se nalazio, žene me prosto obožavaju i vole da se druže s mnom – kaže Predrag i u svom stilu dodaje da bi dobar razlog za ulazak u rijaliti bio prolećno obnavljanje garderove.

- Nova Burberry kolekcija je tako divna, mogao sam na Dvoru da zaradim za nju – šeretski zaključuje Azdejković.

 

makonda-tracker