veliki prijatelji

Žan Klod Van Dam proslavio je 58. rođendan, a čestitka naše FOLK ZVEZDE posebno ga je dirnula: Hvala ti moja PREDIVNA PRIJATELJICE! (VIDEO)

5

Legendarnog glumca posebno je obradovala rođendanska čestitka naše folk zvezde Dragane Mirković

foto: Privatna arhiva/Društvene mreže
foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Dragana Mirković bila je sprečena da prisustvuje rođendanskoj proslavi Žan Klod Van Dama jer je trenutno na izuzetno posećenoj turneji u SAD, ali je zato snimila video poruku u kojoj mu je prenela čestitke.

 

- Dragi Žan Klode, želim ti sreću, radost, i najbolji period tvog života. Srećan rođendan, brate moj! - rekla je popularna pevačica, a zanimljivo je da je holivudska zvezda od stotina poruka odabrala da izdvoji Draganinu dok je ostale sumirao u zajedničkom videu u kome mu najlepše želje iznose porodica i prijatelji, izmedju ostalog i superstar Silvester Stalone.

 

- Hvala svim prijateljima i članovima porodice na divnim rođendanskim željama. Evo jedne čestitke od moje predivne prijateljice Dragane Mirković. Hvala ti mnogo! - napisao je Žan Klod kao odgovor našoj folk zvezdi.

 

Inače, Van Dam je rodjendan proslavio u Kanu okružen najbližim prijateljima medju kojima je bio i Draganin suprug Toni, koji je po starom običaju koje oboje neguju kada su razdvojeni, Dragani prenosio atmosferu sa događaja.

 

 

 

makonda-tracker