Šakira i Sting dolaze u Beograd

0
Jedna od najpopularnijih i najaktulenijih pop zvezda današnjice Šakira održaće koncert 9. maja u beogradskoj Areni a 8. juna nastupiće i Sting u okviru svoje turneje Symphonicity
Foto: marc Baptismesm
Foto: marc Baptismesm

Atraktivna, kolumbijska zvezda Šakira po prvi put će nastupiti u našoj zemlji u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj deveti album Sale El Sol/The Sun Comes Out na kome se nalazi planetarni hit Waka Waka, pesma koja je otvorila Svetsko prvenstvo u fudbalu prošle godine.

Zbog velikog interesovanja, Sting je ponovo na Simphonicity turneji i izvodi svoje najveće hitove, obogaćene simfonijskim aranžmanom u pratnji simfonijskog orkestra i benda. Nakon rasprodatih nastupa širom Amerike, Evrope i Australije, Symphonicity će biti deo brojnih festivala u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji a nastupiće i u Beogradskoj areni 8. juna.

I za koncerte Šakire i Stinga, pretprodaja karata za članove Fan kluba počinje u sredu, 23. februara dok će se u slobodnoj prodaji naći od 25. februara. Učlanjivanje u fan klub je jednostavno a omogućava benefite kao što je kupovina karata pre regularne prodaje.

Dovoljno je pristupiti sledećim adresama: http://www.shakira.com/service/subscribe/ i https://signup.sting.com/ i prema upustvima popuniti formulare. Članovi fan kluba dobijaju jedinstveni kod kao i linkove ka sajtu za kupovinu ulaznica. Takođe, u prodaji će biti i ekskluzivna VIP ulaznica koja podrazumeva mesto najbliže bini, u prvim redovima partera sa posebnim ulazom, ekskluzivni poklon, propusnica sa ovogodišnje turneje za uspomenu i merchandise po ceni od 17.500 za koncert Stinga i 19.500 za koncert Šakire.

Za koncert Stinga cena ulaznica biće sledeća: 3000, 3300, 3500, 4500, 5500 i 6000 dinara a za Šakiru 3500, 4300, 4900, 5500, 5900 i 6500 dinara i moći će se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs

makonda-tracker