Jelena Karleuša: Spremam album uz picu i belo vino

5
Muzička zvezda Jelena Karleuša – Tošić otkriva za Story sa kakvim kreativnim nabojem radi novi CD, koji bi trebalo da izađe u junu.
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Reč je o desetom, jubilarnom albumu plavokokose pevačice.

-Trenutno smo u super radnoj, početnoj fazi. Pravimo kostur albuma i već sada mogu da kažem da će dominirati elektro–haus–pop zvuk. Često naračujemo picu, nekad popijemo i čašu belog vina kao nagradu za uspešan kreativni dan. Ipak, najbolje se opustim kada otrčim kući da okupam i stavim u krevet moje dve devojčice – iskrena je Jelena kojoj i za ovaj CD sve tekstove radi Marina Tucaković.

-Marina uvek za mene piše tekstove koji opisuju moćnu i hrabru ženu, fatalnu po muškarce. Tako me ona doživljava i ovaj album će biti u istom maniru. Pun pozitivnog naboja, snage, iskrenosti. Glavni lajt motiv svih tekstova biće moja ekscentrična priroda i nesvakidašnji stil života, kao i pomalo pomeren način komuniciranja sa ljudima. To sam ja, i Marina u taj nerv dira nepogrešivo. Ipak, radimo zajedno već petnaest godina – kaže Karleuša za Story.

 

Nikola Rumenić

U novom broju magazina Story pročitajte intervju sa Jelenom o njenom novom albumu, ćerkama Atini i Niki, a Karleuša u svom stilu i bez dlake na jeziku govori i o spekulacijama o razvodu od Duška Tošića, te otkriva da li joj je brak narušen.

makonda-tracker