Katarina Vučetić: Alena je teško ne voleti

Manekenka Katarina Vučetić prvi put govori o veridbi sa svojim izabranikom Alenom Selimovićem i otkriva da je uveliko počela sa pripremama za venčanje koje će srećni par upriličiti u maju ove godine
5
1 / 2 Foto: Petar Vujanić Za Cosmopolitan

Najtananije emocije i planovi za zajedničku budućnost ispunili su život mladih verenika, atraktivne Katarine Vučetić (27) i bivšeg poslanika u Vladi Republike Srbije Alena Selimovića kada su se pre dve nedelje jedno drugom obećali na večnu ljubav. Veza započeta krajem prošle godine, u medije je dospela nakon Katarinine i Alenove zajedničke proslave pravoslavnih praznika u Moskvi. Iako su je mnogi okarakterisali kao prolaznu avanturu, protagonisti ove romantične priče uvereni su da su stvoreni jedno za drugo, pa uveliko pripremaju svadbu koju će organizovati u maju ove godine. Bivša učesnica Survivora ne krije osmeh na licu kojim dočarava svoje emotivno stanje, a iako retko govori o privatnom životu, za Story otkriva čime ju je osvojio njen verenik.

- Alen i ja smo se upoznali zahvaljujući zajedničkim prijateljima na jednom ručku. Osvojio me je i očarao svojim načinom razmišljanja i viđenjem sveta. Kod njega najviše cenim to što je izuzetno vredan, veoma vaspitan,  umeren i pre svega dobar čovek. Oduševljava me njegova skromnost. Kvalitet naše veze ogleda se u razgovorima koje vodimo i oni su naše blago. U stanju smo satima da pričamo o raznim temama i to me baš raduje. Imamo iste poglede na život, što nas je i spojilo. Još nisam uvidela nijednu manjkavost kod njega koja bi remetila našu skladnu vezu – otkriva Katarina čiju  ruku odnedavno krasi i verenički prsten, pošto ju je njen dragi zaprosio u društvu najbližih članova familije.

- Veridbu smo obavili u krugu naših porodica i u najdivnijoj atmosferi. Bilo je lepo i romantično, a potrudili smo se da ispoštujemo i stare srpske običaje. Nekoliko dana kasnije obeležila sam ovaj značajan događaj sa najbližim prijateljima u jednoj kafani. Odlično sam se provela na obe proslave. Sad sam se usredsredila na pripreme oko venčanja, lagano krećem sa organizacijom ovog važnog dana, pošto ćemo se Alen i ja jedno drugom zakleti na večnu ljubav u maju ove godine. Alena je teško ne voleti. Svojom inteligencijom i šarmom svakome može da se uvuče pod kožu (smeh) – govori šarmantna manekenka koja se u potpunosti posvetila venčanju, ali i pripremama za otvaranje butika u kome će prodavati tašnice iz svoje dizajnerske kolekcije Mariposa Negra.

- U jeku su pripreme oko lokala u Čumićevom sokačetu. Radim na novim modelima tašnica i to mi oduzima mnogo vremena. Trudim se da sve što pre pripremim kako bih u najkraćem mogućem roku uspela da priredim otvaranje. Još ne planiram televizijsku karijeru. Tašnice i svadba su mi trenutno najveći prioriteti – završava Katarina.

Danilo Mašojević

makonda-tracker