put putuje

Aco Pejović otkrio da mu ćerka neće obrazovanje završiti u Srbiji: Evo gde odlazi mlada Magdalena

0

Ponosan otac ispraća mezimicu

aco pejović
aco pejovićfoto: Stefan Jokić

 

Folk pevača Aca Pejovića očekuju poslednje pripreme pred putovanje najstarije ćerke Magdalene Pejović u glavni grad Španije, gde je njegova mezimica odlučila da nastavi studije.

 

Aco Pejović ovih dana ima puno razloga za slavlje. Osim koncerta za koji je počeo pripreme, Pejović može da se pohvali da ima i te kako uspešne ćerke.

 

Najstarija Magdalena Pejović nedavno je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a njena želja, koju su roditelji odmah podržali, bila je da studije nastavi u Madridu.

 

Iako je u opticaju bilo nekoliko gradova, kranji izbor pao je baš na Madrid. Budući da je poznato da i sam Aco već decenijama putuje po celom svetu zbog nastupa, bez problema je prihvatio Magdaleninu želju i zajedno sa suprugom Biljanom pružio joj je podršku koja je mladima u trenucima kada biraju svoj put uvek potrebna.

 

Ovu informaciju potvrdio je pevač, koji kaže da je svojoj mezimici za diplomiranje kupio poseban poklon.

 

Za diplomiranje sam joj kupio jedan poklon za sva vremena, nešto što će imati čitavog života. Što se tiče Madrida, nemam frku kao otac, ja sam neko ko je navikao, a i njih sam navikao da putuju, obilaze gradove i budu odsutne. To je ono što su od mene naučile pošto ja nikad nisam kod kuće. Šalim se, naravno. Tako sam ih naučio da se same snalaze i da kada otputuju, ne bude odmah zvanje tate i mame - kaže Aco.

 

Iako za decu poznatih ličnosti često vlada mišljenje da su razmažena jer su im roditelji javne ličnosti, to u slučaju Aca Pejovića nije slučaj.

 

- Zaista nisu razmažene. Ne dozvoljavam ja to. Jesu u granicama normale, ali preko njih nikako.

 

 

makonda-tracker