ima se

Dosadilo joj da odseda po hotelskim sobama: Jelena Karleuša od supruga dobija MILIONSKU NEKRETNINU!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

mira

14-10-2018 20:46h
Jadan nesrećni Duško šta ga snađe ! Sve ovo je laž , kozna koja u nizu ! Misli li Karleuša da smo svi ovce , pa ćemo poverovati u jeftine laži ? Nije ona kadra da smisli nešto pametno , da se ne setimo ! Koga ona , uopšte , zanima ?

nada

14-10-2018 23:00h
@mira
"Koga ona, uopste, zanima?" Pa eto recimo vas cim, ne samo da citate, nego i komentarisete. Koga stvarno ne zanima, on preskoci sve ovo.

mira

15-10-2018 20:36h
@nada
Pročitala sam samo naslov , jer mi je bio pred očima . Toliko me zanima ! A komentarišem iz razloga što mi je žao kakve spodobe dobijaju medijski prostor i loše utiču na omladinu !

Peking

14-10-2018 21:02h
Neka ne govori gluposti.Godinama živimo u Pekingu i stranci ne mogu da kupe nekretnine u Kini,jedino mogu da kupe na ime nekoga kineza.
A što se tiče ostajanja u klubu naredne dve ipo godine Duška Tošica to ne znači ništa u kineskim klubovima.Odleti Piksi preko noći leti i Tošić. A kako je krenuo da igra,odleteće i pre Piksija.

mira

14-10-2018 22:28h
@Peking
Vi ste svojim komentarom potvrdili da je ovo laž . Jedna odvratna osoba , bez imalo morala ! Kako ne misli da se sve otkrije , pre , ili kasnije ?

zospen

15-10-2018 09:50h
@Peking
Hvala vam na ovim informacijama iz prve ruke. iste dokazuju da diva sa najlepšim d.....m u Srbiji (po sopstvenom priznanju,usput i plastificiranim) laže kao pas da bi bila u centru pažnje.Bedni,jadno i žalosno!

Lili

15-10-2018 04:39h
Ako covjek nesto vredi,nehvali se imo neimo,sta koga interesuje ko sta ima,bolje bi joj bilo ä i njemu da pomognu decu u somsliji i drugim delima pa bar nesto korisno da urade, ä ovo do sada je samo jeftina hvala nista drugo.

Piiiii

15-10-2018 09:16h
Koja bolesnica boze sacuvaj sta misli ona da je...ne cini novac covjeka......bljak

Nele

15-10-2018 12:07h
Pogledajte sliku, od kupovine njenih haljina,cipela i drugih gluposti on nema para ni čarape da kupi, nego mora bos da nosi cipele.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: