Indira Vladić: Staroj ljubavi nova šansa

Nakon četiri meseca razdvojenosti pevačica Indira Vladić i biznismen Ivan Papić nedavno su obnovili svoju romansu pa svaki trenutak koriste da uživaju jedno u drugome
0
1 / 3 Foto: Šime Eškinja

Pevačica grupe Colonia, Indira Vladić (37), pre mesec dana obnovila je romansu sa građevinskim preduzetnikom Ivanom Papićem (37) koju su prekinuli prošlog septembra. To je možda bio i logičan sled stvari s obzirom na to da je pevačica nedavno otkrila kako u ljubavi za nju nema kalkulacija i pravila. Naime, partnerima su se za kratko vreme emocije ponovo razbuktale, a dobro upućeni izvori tvrde da se ljubavnici već mesec dana ne razdvajaju i uživaju jedno u drugom izbegavajući javne događaje, proslave i premijere. Sve vreme provode na skrivenim mestima potpuno sami.

- Poslednjih nekoliko godina težim za mirom i toplinom doma, osećajem pripadnosti, sigurnosti... Možda to kao mlada nisam priželjkivala, ali danas mi je to apsolutni prioritet - rekla je prošlog maja nakon razvoda od supruga Narcisa Mujkića (34) u ekskluzivnom intervjuu za Story.

U vreme kad je dala ovu izjavu već je bila u vezi sa Ivanom Papićem, suvlasnikom građevinske firme, koji je rođen u Berlinu, ali je poreklom iz Bosne i Hercegovine. Pevačica i biznismen prvi put su viđeni u zagrebačkom klubu People’s gde su i pre mesec dana zajedničkim pojavljivanjem obelodanili da su obnovili romansu. Indira i Ivan shvatili su da ih osim međusobne privlačnosti vežu i slični životni pogledi i isti muzički ukus. Oboje obožavaju tamburaše zbog čega su česti gosti u lokalnim tavernama. Mada je često isticala kako joj je pesma uteha za sve, Indira je otkrila da joj je ljubav najveći pokretač.

- Ljubav! Zar se ne vidi da sam srećna? Leptirići u stomaku... ljubav je tu jer bez nje ne funkcionišem. Volim sve udvoje i nisam solo, već timski igrač. Nema ništa lepše od toga da budeš zaljubljen, da se ujutro probudiš kraj nekoga i sa njim popiješ kafu, podeliš i sreću i probleme. To je najlepši osećaj i zato ljubav ne treba skrivati - objasnila je u avgustu prošle godine kada se već spekulisalo da je nakon dramatičnog razvoda uplovila u novu vezu. Ipak, mesec dana kasnije, mnogi su se pitali zbog čega je 15. septembra proslavila rođendan sama, a njeni najbliži prijatelji poželeli su joj da pronađe novog dečka.

- Nepopravljivi sam romantik, pravi sanjar. Maštam o tome da ću jednog dana ponovo biti u braku jer sam osoba koja najbolje funkcioniše u paru - pričala je Indira nakon razvoda od svog dugogodišnjeg supruga ali i menadžera Narcisa. Pošto kaže da je postigla većinu životnih ciljeva, zgodna pevačica je u jednom od poslednjih intervjua otkrila i najveću neostvarenu želju.

- Ostvarila sam sve svoje želje osim one da postanem majka. Bila bi to kruna, ali i smisao mog života i težiću da to i ostvarim. Ali, moram da požurim jer mi biološki sta otkucava - zaključila je Indira.

Ksenija Konić

 

makonda-tracker