Tijana Dapčević ulazi u Parove

0
Učesnici rijalitija Parovi za izlazak nominovali parove: Sanelu Cicović i Aleka Koceva i Draška Alorića i Draganu Banić, a očekuje se ulazak Tijane Dapčević i njenog supruga
Foto: Milena Rakočević
Foto: Milena Rakočević

Učesnici rijalitija Parovi izglasali su da iz vile izađu Alek i Sanela ili Draško i Dragana. Sad je sve na gledaocima, koji će svojim SMS porukama glasati ko treba da ostane i time nastavi da se bori za vrednu nagradu do pola miliona evra. U nedelju se očekuje ulazak Tijane Dapčević i njenog muža, što će šou učiniti dodatno interesantsnijim.

Aleksandar Kocev i Sanela Cicović već su buli izbačeni jednom, ali su vraćeni zato što ih je publika tražila, dok su Draško i Dragana ušli prošle nedelje i postali primećeni pre svega zbog toga što je Dragana maksimalno posvećivala vreme Milošu Vukoviću, igrala sa njim, mazila se, spavaju zajedno u krevetu, pa čak se pričalo da je prezervativ koji je pronađen pripadao njima i da su baš oni imali – seks.

- Miloš i ja nismo imali seks, samo smo se poljubili – rekla je Dragana, što je Miloš potvrdio, rekavši da je iskoristio njenu nepažnju i poljubio je na kvarno.

Pošto je ovo čuo, Draško je reagovao.

- Od večeras nemam devojku. Nas dvoje smo zajedno mesec dana, ali smo u nekoj priči sedam meseci. Ne dopada mi se to ponašanje sa Rikijem. Nisam mogao da znam šta se dešava u drugom kraju kuće, sad sam video priloge – govori Draško.

Dragana se sve vreme smejala, ali je tražila od Draška da joj objasni zašto je raskinuo sa njom. On joj je odgvoorio:

- Ne možeš tako da se ponašaš. Da ideš iz jednog kreveta u drugi. Kako možeš da pričaš okolo da sam ja ušao zbog tebe - pitao je Draško.

- Nisam to rekla. Nisam imala ništa sa Milošem - branila se Dragana.

- Dragana je derište. Ona nije svesna da joj to ponašanje neće pomoći - rekao je Peđa.

U razgvoor se umešala Milica:

- Tebi Draško treba da bude jasno da ste vi ušli kao par i da vas narod gleda. Morate da se držite zajedno, a ne da svako spava odvojeno i da se mazi sa drugim. Istovremeno, ne može Zorica da kritikuje Draganu, kad se isto ponaša – otkrila je Milica.

Draško se buni što mu se drugi rugaju, to mu se ne dopada. Dragana  mu je zatim obajsnila  svoje prethodne veze.

- Ako slučajno o nekom svom dečku saznam da me je nešto prevario, zeznuo, onda se kasnije svetim, brukam ih kako umem i znam. Ne želim da neko od mene pravi budalu.

Uveče, Draško je zaspao kod bazena, a Dragana u Miloševom krevetu. Očigledno su se dodirivali ispod pokrivača, gledali su se dugo, Miloševa ruka je bila ispod pokrivača i pomerala se, Dragana je uživala.

makonda-tracker