tužna i usamljena

Zbog njegove svadbe ZAVRŠILA je na PSIHIJATRIJI: Selena Gomez doživela NERVNI SLOM!

0

Pevačica je hospitalizovana  dva puta u poslednje dve nedelje.

foto: Profimedia

Selena Gomez (26) hospitalizovana je dva puta u poslednje dve nedelje.

 

Pevačica je prvi put završila u bolnici krajem septembra jer joj je nivo leukocita u krvi bio veoma nizak, što se često dešava ljudima koji su imali transplantaciju bubrega. Selena je tada provela nekoliko dana u bolnici, a njeni prijatelji kažu da je bila izuzetno "emotivna i rezervisana".

 

Međutim, prošle nedelje ponovo je hospitalizovana iz istog razloga, ali se psihički osećala loše. Pre godinu dana pevačica je otkrila da je zbog autoimune bolest lupus morala da ide na transplantaciju bubrega, koji joj je donirala prijateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Kako prenosi "TMZ", Gomezova je pokušala da napusti bolnicu, ali su doktori insistirali da ostane zbog njenog stanja. Tada je doživela nervni slom i napad panike zbog čega je prebačena na psihijatriju. Tamo prima dijalektičku bihejvioralnu terapiju (DBT), koja se koristi za tretman suicidalnih osoba sa dijagnozom poremećaja ličnosti.

 

 Poslednje nedelje za nju su bile veoma teške. Prelomni trenutak je bio kada je doživela napad panike, tada je shvatila da joj je neophodna stručna pomoć. Ima veliku podršku porodice koja je stalno uz nju. Prima terapiju i već se oseća bolje - izjavio je izvor blizak pevačici.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker