uspomene

Fotografija stara više 3 DECENIJE: Da li bi ste prepoznali Vericu Rakočević u ovom izdanju?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

60te

11-10-2018 14:18h
Pre 5 decenije je ovo.Lepa je bila i tad a i sad sa korekcijama.

Mary

11-10-2018 17:26h
VR dama bila,ostala i bice za sva vremena,moj naklon!

miki

11-10-2018 17:39h
kad mi kažu" jao starost je cool" ,beži brate odvartna je! kakva svežina u ovoj ženi, verka izgleda kao zmaj,bolje nego današnje od 20 godina!'70te su zakon za sva vremena!

Mira

11-10-2018 20:37h
Verica izgleda danas kao da je doživela gadan udarac u glavu ! Nekad je delovala normalno , a ovo danas je daleko od normalnog , pogled nedefinisan i neprirodan .
Protiv prirode se ne može , pokazuje samo koliko je slaba kao ličnost , kompleksi izgleda , večne mladosti tako što izdržava nabeđenog umetnika , laže samu sebe , i druge .

sara

12-10-2018 12:09h
@Mira
nisi u pravu
zena je zmaj
zgodna,drzanje tela,harizmaticna,graciozna...srela sam je
okrenula se i gledala za njom
a slika je nesto drugo
pusti zenu da uziva i ne zavidi joj,dusa ce te boleti od toga

mira

12-10-2018 15:42h
@sara
Koja Vam je dioptrija ? Izgleda izobličeno i potpuno veštački !

mira

12-10-2018 20:46h
@sara
Neke žene ne mogu da razumem ? Kao da stvari gledamo sa dijametralno suprotnih strana ? Gde Vi pronalazite da sam zavidna ? Da se Verica ne trpa u medije niko se ne bi setio nje i njene "idile". Ovako svojom glupošću , pa još kada počne da slaže prigodnu priču , iritira narod . I ja sam je jednom videla sa mladim mužem , i vrlo je olindrano izgledala .
Ja ne bih na novčaniku držala ni mnogo kvalitetnijeg muškarca , a kamoli nekog kao ovaj tarzan .
Pade mi na pamet glumica Svetlana Bojković i njena udaja . Da li ste naišli na ijedan ružan komjentar ? Udala se za ostvarenog čoveka , prigodnih godina , i sve to normalno i moralno !

pitanje

12-10-2018 10:08h
jel veljko onda bio rodjen ?

snezana

12-10-2018 10:35h
Ovako je izgledala kad joj je rodjen muz,

ara

12-10-2018 12:11h
ljubav je uvek lepa
a kad god dode
ona nas obasja
zato zena iako je lepa,sad je jos lepsa
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: