sreća u nesreći

Stres koji ih je SKUPO koštao: Trudna Ivana Selakov sa suprugom doživela neprijatnost na letovanju!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Muad Dib

11-10-2018 13:07h
Ма, не, могли сте и у костимима и боси право са плаже у ресторан !? Свашта! Сујета је чудо! Да нису толико сујетни, културно би се вратили у собу и спремили за ресторан као и сви остали. Вероватно, кад су чули да су то неке "звезде" из Србије, онда су одустали од објашњавања ..,

steva

11-10-2018 16:42h
Sramota !!! U svim zemljama, u skoro svim hotelima po svetu u jeku sezone, ZNA SE da se muskarci mole da na vecere dolaze u dugim pantalonama. Jel doticna nije putovala po svetu, nezna za red , nego je digla hotel na glavu, a hvali se da joj je posle bilo lepo uz sampanjac. Velika svetski poznata starleta !? To smo mi, izmedju ostalog. NAZALOST , TO SU NASE ZVEZDE, a ne mi.

Olili

12-10-2018 08:22h
Da ima kulture , a i obrazovanja znala bi kako se ulazi u restoran..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: