ko je bolje prošao?

Bivši muž Megan Markl stao na ludi kamen: Odmah nakon kraljevskog venčanja Trevor oženio ćerku MULTIMILIONERA!

0

Nakon samo sedam meseci zabavljanja sa nutricionistkinjom, Trevor je odlučio da je zaprosi, i to bas dve nedelje nakon što mu se bivša žena udala, a prošlog vikenda je i oženio.

Trevor Engelson
Trevor Engelsonfoto: Profimedia

Glumac Trevor Engelson (41), bivši suprug vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, venčao se sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend (32), na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.

 

Engelson je svoju izabranicu, inače kćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dve nedelje posle venčanja princa Harija i Megan Markl, iako su u tom trenutku bili zajedno samo sedam meseci. Svadbena ceremonija je održana u privatnoj vili u Hiden Hilsu, Kalifornija, u blizini doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

 

Trejsi I Trevor
Trejsi I Trevorfoto: Profimedia

Za razliku od skromnog venčanja sa Trejsi, svada Engelsona i Megan trajala je čak četiri dana! Venčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica.

 

Megan je Trevora upoznala 2004. godine, pre nego što se proslavila u seriji "Suits". Zabavljali su se šest godina pre nego što su se verili. Posle dve godine braka saopštili su da se razvode zbog "nepremostivih razlika".

 

Krahu braka doprinela je i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije, a Engelson je ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

 

 

makonda-tracker