Elizabeta Kanalis: Džordž Kluni i ja ne želimo decu

0
Italijanska glumica i manekenka Elizabeta Kanalis otkrila je da ona i njen dečko Džordž Kluni ne planiraju da se jednog dana ostvare u roditeljskoj ulozi

Atraktivna Elizabeta Kanalis koja se već dve godine viđa sa oskarovcem Džordžom Klunijem otkrila je ona nema u planu da ima decu sa svojim američkim dečkom.

- Trudnoća mi nikada nije predstavljala životni cilj. Potrebu da ispoljavam materinski instinkt u potpunosti zadovoljavam kroz svoje pse – izjavila je tridesetvogodišnja brineta za italijanski Cosmopolitan.

Ovo Elizabetino priznanje je donekle i očekivano, pošto je upravo zbog sličnih izjava Kluni i stekao reputaciju večitog neženje.

Umesto brige o potomstvu, par se trudi da vodi brz život u svom losanđeleskom domu, a najdraža razonoda im je da se voze glumčevim motociklom. Međutim, ni u trenucima kada nisu zajedno Elizabet se ne oseća isključeno iz njihovog odnosa.

- Zapravo me sve to veoma opušta. Uživam do krajnosti. Srećna sam što na važne događaje idem kao devojka tog i tog – primetila je Kanalisova i dodala da je prednost američkih muškaraca što su, za razliku od Italijana, oni daleko emotivno pristupačniji i mnogo lakše priznaju ljubav.

makonda-tracker