pobedio je najgoreg sebe

Razlog mog odavanju drogama bio je moj emotivni razdor: Luna ispričala jezive detalje, a Gagi se iskreno pokajao

0

Luna je pred milionskim auditorijumom otkrila da je njen otac, denser Gagi Đogani, koristio narkotike, te da je ona mnogo patila zbog njega.

foto: Aleksandar Jovanović

Luna je pred milionskim auditorijumom otkrila da je njen otac, denser Gagi Đogani, koristio narkotike, te da je ona mnogo patila zbog njega. Kako bismo čuli Gagijevu potresnu priču kontaktirali smo ga, a on je za Pink.rs i potvrdio da se godinama borio sa ovim opasnim porokom.

 

 

- Znao sam da će Luna to da ispriča. Sve što je rekla o meni je istina. To je najteži deo njenog života, to je nju mnogo potreslo i zabolelo i ona to nikada neće zaboraviti. To je ostavilo dubok ožiljak i nju to boli. I na mene je sve to ostavilo veliki trag. Mnogo mi je bilo teško dok sam gledao sa kolikim bolom ona priča o tom periodu, plakao sam sve vreme, a ćerka Nina me je tešila i pokušavala da me smiri. Nina mi je brisala suze, mnogo mi je bilo teško - počeo je Gagi priču s knedlom u grlu i dodao da se kaje što je krenuo stranputicom, a otkriva i kada je ušao u svet narkomanije:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on

 

 

Kajem se zbog svega, naravno. Luna nije ispričala razlog zbog kojeg sam ja krenuo stranputicom. Ja nisam taj profil narkomana, ja sam čovek umetnik, celog života sam se bavio sportom, 15 godina sam igrao fudbal. Igranje i koreografija mi je bilo sve u životu. Jednostavno, razlog mog odavanju poroku bio je moj emotivni razdor koji je usledio kao posledica razvoda od Anabele. Meni je tada propao svet, porodica mi se raspala. Propao mi je život. Najteže mi je bilo zbog dece. Sam razvod mi je teško pao. Svima razvod teško padne, neko ode i skoči s mosta, ubije se, neko ode u alkoholizam, neko ode u drogu.

 

 

makonda-tracker