ZAJEDNO MOGU SVE

Nakon JEZIVE porodične drame oni su sada SREĆNA PORODICA: Viki Miljković na poseban način čestitala sinu rođendan! (FOTO)

0

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške danas imaju razlog za slavlje, a pre samo 4 godine preživeli su pravu porodičnu dramu.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Njihov sin Andrej imao je samo sedam godina kada se jedno jutro probudio potpuno paralizovan. Za roditelje ovo je bila najgora noćna mora, a zdravstveno stanje njihovog sina se pogoršalo. Usledila je teška borba i na svu sreću, uspeli su da pobede.

 

Andrej danas puni 11 godina, a ponosna majka svoju sreću podelila je na društvenim mrežama.

 

Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se", ispričala je pevačica posle drame sa kojom se porodica srela.

 

U pitanju je bio spazam mišića, a sve to je izazvao virus koji je podibljao u detetovom telu. Nalazi su bili drastično povišeni, ali mali Andrej se hrabro borio i uspeo da se oporavi.

 

Danas je potpuno zdravo dete i njegova porodica ima razlog za slavlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) on

Na današnji dan pre tačno 11 godina je moj život dobio pravi smisao! Danas punimo 11 godina. Dušiceeee mamina, srećan ti rođendan od srca", napisala je Viki uz zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

 

makonda-tracker