nema meru

Kija Kockar odgovorila na Karleušin komentar: Rat se tek zahuktava, DIVA joj neće ostati dužna za OVO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

varalice

05-10-2018 18:42h
Karleuša mrzi Kiju jer je i sama bila prevarantica u braku. Podseća je na one koji su je osujetili u varanju i ekspresno izbacili iz svog života.

Divna

06-10-2018 10:31h
Jelenu skandali održavaju na sceni ; kači se za aktuelne da bi opstala .

Divna

06-10-2018 11:45h
Jelena je na sceni jedino kada se kači za uspešne .

hahaha

06-10-2018 20:34h
@Divna
Kijo, ti li si?! Bez nervoze, utice na lepotu.

Sanja

06-10-2018 12:56h
Kijo ,ne mozes da je pobedis.Ko te savetuje da joj se suprotstavljas?Pa ona je bila u novinama kad se ti nisi ni rodila.Stvarno mislis da ce ti ovo prepucavanje u novinama pomoći u necemo?Sta snimices duet sa Cecom?

Suzana

08-10-2018 00:00h
@Sanja
a ko je jelena da niko ne sme da joj se suprostavlja a da ona pljuje koga stigne?? napada kiju bez razloga, ako je toliko uspesna sta joj smeta tamo neka kija?!?

rosana

09-10-2018 03:12h
@Suzana
Jelena umislja da je Bog , a uz to je stara guza na Kiju , mladu , lijepu I perspektivnu zenu , sto hoce JK, ti si svoje odprdenjala

tako to biva

09-10-2018 00:17h
kad se mladje pojavi,starke polude....karleuso,uzivaj dok te godinice ne smala,ne pljuckaj po drugome jer se pljuvacina vrati vlasniku

Tamara

11-10-2018 16:44h
A ko je pa Jelena Karleusa? Diva? Bez i jednog hita egzistira na estradi pomocu skandala i vredjanja. Da joj nije tate , ne bi ni bila tu gde jeste. I prestanite da je zovete pevacicom kad nema jadna ni sluha ni glasa. Setite se samo onog snimja- zovem 92- ono je steasno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: