Viktorija Bekam: Nikada nisam umela da pevam

0
Bivša spajsica Viktorija Bekam otkrila je da uprkos svom atraktivnom izgledu ona zapravo nema značajnije vokalne sposobnosti, ali da je konačno stigla u životnu fazu kada je zadovoljna kako na privatnom, tako i na planu karijere

Modna dizajnerka Viktorija Bekam koja je svetsku slavu stekla kao jedna od članica izuzetno popularnog ženskog sastava Spice Girls, otkrila je u jednoj američkoj TV emisiji da ona nikada nije bila pop zvezda u pravom smislu te reči.

- Pevala sam neko vreme. Ne tako dobro, ali sam ipak pevala. Uživala sam u svemu tome, ali sam tek kasnije iznašla arenu u kojoj se održavaju takmičenja po mojoj meri – rekla je Viktorija i dodala da je svet mode ono što je u potpunosti ispunjava.

Iako se u medijima govorilo da će beba koju njen suprug Dejvid Bekam i ona iščekuju biti dugo željena devojčica, Viktorija je demantovala ove tvrdnje.

- Nemamo predstavu kojeg je beba pola. Verujem da ćemo vrlo brzo saznati i veoma sam uzbuđena zbog toga. Ukoliko se bude rodio dečak, imali bismo još jednog muškarca čime bi, na čelu sa Dejvidom, bio kompletiran petočlani fudbalski tim. Toliko je testosterona kod nas u kući tako da bih se ja veoma radovala da bude devojčica. Bez obzira na sve, mi smo veoma srećni što smo blagosloveni još jednim detetom – otkrila je tridesetšestogodišnja trudnica.

Inače, ova kreatorka koja je vredno radila na svojoj najnovijoj kolekciji za predstojeću jesen i odlično prošla kod kritike na nedavno održanoj Nedelji mode u Njujorku, priznaje da joj četvrto drugo stanje daje neverovatnu količinu samopouzdanja.

- Po prvi put imam utisak da je sve na svom mestu. Osećam se veoma zadovoljno i lično i profesionalno. Uopšte se ne plašim godina koje me sustižu. Ostariću uz najdivnijeg čoveka kog sam ikada upoznala, svoju srodnu dušu. Život je divan – rekla je Viktorija čije lice krasi naslovnicu specijalnog izdanja magazina Allure koji izlazi već dve decenije.

makonda-tracker