rat zvezda i zvezdica

Karleuša BRUTALNO ODREAGOVALA na Kijinu provokaciju: Odgovorila bih ja RIJALITI MUKICAMA...

8

Kija je komentarisala da se Karleuša kači

foto: Zorana Jeftić
foto: Zorana Jeftić

 

Pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga", Kristina Kockar, nedavno je odlučila da postane pevačica. Uprkos činjenici da na svojim nastupima peva na plejbek, te da je nekoliko meseci pre ulaska u rijaliti program bila stjuardesa, njoj to očigledno ne smeta da zapeva pred nekoliko stotina ljudi, koji na njene nastupe dolaze kako bi je više videli, nego čuli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

 

Pošto je pop zvezda Jelena Karleuša pre nekoliko nedelja izjavila kako neće nastupati u klubovima gde pevaju rijaliti zvezde, u međuvremenu je stigla ponuda koju nije odbila. Kako je izjavila, ponuda od 25.000 evra bila je dovoljno dobar razlog da zažmuri na grešku koju su napravili vlasnici kluba, pozivajući "rijaliti polusvet" da nastupa.

 

Kristina Kockar rešila je da komentariše Karleušin nastup, te dodala da se pop diva "kači za nju".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

- Ma meni je to sve smešno. Kačiti se na mene da bi bila u novinama, a čak me i ne poznaje niti je bilo kako povezana sa mnom. Ali, sve poštujem, svako ima svoje načine da im se ime što više pominje i ne uzimam joj to za zlo. Štaviše, to mi je i simpatično. Ja volim Jecine pesme, čak ih i pevam na nastupu - rekla je Kija za jedan portal, pa dodala:

 

- Čini mi se da je rekla da ne bi nastupala ma koliko novca ponudili u klubu gde pevaju rijaliti zvezde. Izgleda da cifra ipak postoji. A zar ona nije bila u rijalitiju, kao i njena majka, ili sam pogrešila? - rekla je Kija za "Telegraf", pokušavajući da bude duhovita.

 

S druge strane, Karleuša za "Alo!" kaže da joj je smešno da uopšte više komentariše zvezde u pokušaju.

 

Odgovorila bih ja ovim nekim rijaliti mukicama koje se kače na mene, ali sada nije jun, nego oktobar, više ih se ni majka ne seća. RIP – rekla je JK u svom stilu, a onda prokomentarisala činjenicu da Kockareva vrti istu priču kao pokvarenu ploču da je i Jelena učestvovala u rijaliti programu.

 

 

- Jednom sam ušla na 12 sati u rijaliti program "Veliki Brat", kao gostujuća zvezda. Naravno, za velike pare. To je bilo interesantno iskustvo, jer je to tada bilo nešto sasvim drugačije od bolesti koja se sada servira narodu - rekla je Karleuša za "Alo!".

 

 

 

makonda-tracker