nerazdvojni

Jana Milić Ilić i Zoran Pajić: Svaka velika ljubav je KOMPLIKOVANA

0

Zajednički projekat zbližio ih je mnogo više nego što su očekivali, pa sada ne mogu jedno bez drugog.

zoran pajić i jana milić ilić
zoran pajić i jana milić ilićfoto: Marina Lopičić

Trenutno najpopularniji televizijski par Jana Milić Ilić i Zoran Pajić još pre godinu dana osvojio je publiku širom Srbije kao Marina i Nikolau seriji "Istine i laži". 

 

 

Zajednički projekat zbližio ih je mnogo više nego što su očekivali, pa sada ne mogu jedno bez drugog. Štaviše, oni su sigurni da će njihovo prijateljstvo trajati zauvek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Ilic Milic (@janamilicilic) on

Ljubav je svuda, i svaka ljubav je komolikovana. Jana i i Zoran izneli su svoje jasne stavove i metode kako se "bore" za što lepši i zdraviji ljubavni odnos. 

Svaka velika ljubav je komplikovana jer nije sve u životu lepo i lako. Čovek mora da pravi kompromise, da neguje i poštuje odnos da bi opstao i da bi sačuvao ljubav. Otežavajuće okolnosti, ako se prevaziđu iskreno i čisto, mogu da rasplamsaju ljubav. To će se desiti Marini i Nikoli, samo što će u novoj sezoni situacija biti mnogo ozbiljnija jer se bavimo i pitanjem braka. " - rekla je Jana, dok se Zoran negde složio sa lepom koleginicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Ilic Milic (@janamilicilic) on

 

"Čovek prvenstveno treba da bude čist pred sobom. Treba da se drži nekih svojih načela i normi koje neće pogazati iz poštovanja prema sebi, kao i prema voljenoj osobi. " - bio je kraktak  Zoran ali je i dodao: 

 

Ljubav jeste komplikovana, ali je i mi dodatno komplikujemo svojim očekivanjima. Sa svih strana nas bombarduju o instant sreći  i srećnom braku do kraja života , a mi čekamo kod kuće da nam sreća padne sa neba. Za mene je sreća trenutak kada osetim ispunjenost i zadovoljstvo  sobom i ljudima oko sebe. Ali da bi dosao do tog trrenutka, treba dosta rada,truda i samospoznaje, ko sam i šta želim od svog života  i kom cilju stremim. Tako je i u ljubavi. "

 

 

makonda-tracker