greška ili ne?

Prvi put bez Donalda i već se desilo NEŠTO NEPREDVIĐENO: Melanija Tramp je u toku svoje samostalne posete Gani URADILA NEŠTO ŠTO NIJEDNA PRVA DAMA NIJE!

3

Od nje svakako uvek očekujemo nešto novo, ali ovo možda i nismo.

foto: Reuters / Carlo Allegri
foto: Reuters / Carlo Allegri

Melanija Tramp jutros je doputovala u Ganu uokviru svoje prve samostalne turneje po Africi, gde će boraviti nedelju dana bez svog supruga Donalda Trampa.

 

U okviru turneje posetiće Ganu, Malavi, Keniju i Egipat, tako da možemo da očekujemo dosta modnih iznenađenja, prenosi Stil.

 

Prva dama Amerike izgledala je zanosno kada je stigla na aerodom Kotoka i Akri. Za ovu priliku, Melanija je odabrala borbo-belu košulja haljinu bredna Selin i njene omiljene salonke u beloj boji, brenda Manolo Blanik.

 

melanija
melanijafoto: Reuters / Carlo Allegri

Melaniju je na aerodromu dočekala prva dama Gane koja joj je poželela dobrodošlicu, a zatim su zajedno odgledale performans tradicionalnog plesa.

 

Nakon toga Melanija je posetila dečiju bolnicu gde se družila sa mališanima, gde joj je pažnju posebno zaokupirao jedan dečak koga nije ispuštala iz ruku.

 

dirljivo
dirljivofoto: Reuters / Carlo Allegri

Još jedna odevna kombinacija koja je privula pažnju jeste ona koju je odabrala kada je iz vojne baze Merilend kretala na put. Ovaj put odabrala je smeđu kombinaciju, a poseban utisak ostavila je odabirom cipela.

 

Ispod smeđeg kaputa nadzirala se kožna suknja u istoj boji koju smo već imali prilike da vidimo na prvoj dami.

 

Što se tiče izbora cipela i ovaj put je ostala verna svojim omiljenim salonkama samo ovaj put sa dezenom leoparda koje potpisuje takođe Manolo Blanik.

 

melanija
melanijafoto: Reuters / Carlo Allegri

Ono što je specifično jeste da se nijedna prva dama pre nje nije usudila na ovakav hrabar potez - da odabere modni detalj sa životinjskim printom.

 

 

makonda-tracker