srećan!

Baš me briga šta će Ana reći, Marina je devojka koju sam ceo život tražio: Darko Lazić zaljubljen do ušiju!

0

"Lepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo", kaže Darko.

darko lazić
darko lazićfoto: Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić posle propalog braka sa koleginicom Anom Sević, s kojom ima ćerku Lorenu, uživa u ljubavnoj vezi sa Marinom Gagić, koju je upoznao u rodnom selu Brestač i koja je, kako sam kaže, sve što je do sada tražio u nekoj devojci.

 

"Lepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo", kaže Darko i otkriva šta mu se najviše sviđa kod nove izabranice:

 

Zato što je normalna, obična devojka. Meni odgovara baš takva kakva jeste. Iskreno da vam kažem, ona je devojka koju sam ceo život tražio", iskren je pevač.

 

O braku još ne razmišlja, sa bivšom ženom je u dobrim odnosima, ali ističe da ga ne zanima kako će ona reagovati na ove njegove reči jer je i ona sama našla nekog.

foto: Instagram/printscreen

"Baš me briga šta će Ana Sević da kaže na ove moje reči o novoj devojci, i ona ima novog dečka. Inače, Ana i ja smo u super odnosima. Čak bolje funkcionišemo sad nego u braku, verovali ili ne. Lepo se dogovaramo o mom viđanju sa Lorenom. Ona je još mala da bi shvatila šta se dogodilo između nas, ali je možda i bolje što se sad to dogodilo, da može da se lakše navikne na to da su joj mama i tata razdvojeni.

 

 

makonda-tracker