u društvu svetskih zvezda

Zablistala na gala večeri princa Alberta: Evo zašto je CEO MONTE KARLO gledao u BIVŠU DEVOJKU Filipa Živojinovića! (FOTO)

0

Glumica se pojavila u Monte Karlu u veoma provokativnom izdanju

foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Maja Mandžuka je bila jedna od najlepših glumica 2000-ih godina. Proslavila se ulogom u filmu "Munje", a onda se preselila u Ameriku i Los Anđeles je sada njena druga kuća.

 

Na društvenim mrežama je nema, u javnosti je jako retko viđamo, pa smo se tako baš oduševili kada smo je ugledali među zvanicama gala večeri u Monte Karlu koju je organizovao princ Albert.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darkostic couture (@darkostic) on

Maja se našla u društvu brojnih svetskih zvezda poput Robina Tika, Alesandre Ambrozio, Keti Peri i drugih, a za ovu priliku odabrala je čipkanu bež haljinu sa zlatnim detaljima, koja je savršeno istakla njenu vitku figuru, a dubokim dekolteom je mamila poglede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darkostic couture (@darkostic) on

Haljina je delo našeg dizajnera Darka Kostića koji je inače Majin dugogodišnji prijatelj. On se na Instagramu pohvalio da ju je oblačio za ovu gala priliku.

1 / 3 Foto: profimedia

Maja već više od deceniju živi u Americi, a mada u svom CV-ju ima tek nekoliko uloga, u producentskim vodama uspešno pliva. Naravno, ovdašnja publika njenu karijeru ne može baš da isprati, ali zato je s uzbuđenjem pratila njenu ljubavnu vezu sa Filipom Živojinovićem.

 

 

makonda-tracker