imao je poseban poklon za nju

Luna otkrila šta je DOBILA OD SLOBE pred ulazak u Zadrugu, a zatim i priznala: Počinjem da shvatam da se on STIDI ŠTO JE BIO SA MNOM!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Dana

28-09-2018 21:29h
Sta reci, ko da je bitno da li je Sloba voli ili ne voli. Ona pokusava da dokaze narodu da mu nije nebitna? Ali.... narod je nju prezreo iz drugih razloga, jer je vulgarna, neobrazovana, nevaspitana, bezobzirna, bahata, osoba koja misli samo na svoje potrebe i misli da su joj godine izgovor za nemoralne stvari. Nijednog trenutka ona se nije pokajala sto se smejala Kijinim suzama, sto je olajavala dok Kija jos nije usla u zadrugu, sto je ucenjuvala ljubavnika da ce se ubiti ako je ostavi... to su lose jako lose stvari i ako je planirala da se pere u zadruzi 2 trebalo je od roga da pocne.
A ne da nas ubedjuje da je Sloba voli. Ona ce uvek imati isti problem jer ne zeli da menja sebe na bolje, arogantno brani sve sto nije kvalitno kod nje.
I na kraju, oboje su slobodni, nista ih ne sprecava da budu zajedno. Mozda on nece s njom zbog gore nabrojanih Luninih osobina.

Ena

28-09-2018 22:20h
@Dana
Dano,ona nikada nece shvatiti to sto ste vi napisali,jer za takve osobe je sasvim normalno da idu sa ozenjenim muskarcima,da bude bahata,bezobrazna,samoziva i jos vrijedja i siri besmislene lazi o zeni svog ljubavnika.Takvi ljudi nemaju ni zrno savjesti a kamoli morala i karakter da bi shvatili sta ste napisali,dzaba ste se trudili da sve lijepo objasnite.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: