svoja i drugačija

Otac joj je savetovao da ne započinje karijeru u Holivudu jer će izgledati kao kurva: Životna priča Sofije Vergare ne ostavlja ravnodušnim!

1

Ova zgodna Kolumbijka oduvek je privlačila pažnju javnosti, kako svojim provokativnim fotografijama tako i zapaženim ulogama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica, komičarka, televizijska voditeljka i manekenka Sofija Margarita Vergara (46) stekla je slavu devedesetih godina u televizijskim serijama na španskom, a prvi film na engleskom jeziku bio joj je „Chasing Papi” iz 2003. godine, koji joj je doneo svetsku slavu.

 

Ova zgodna Kolumbijka oduvek je privlačila pažnju javnosti, kako svojim provokativnim fotografijama tako i zapaženim ulogama. Trenutno glumi u seriji „Moderna porodica” (gledali smo je na „Fox Internatonal Channels”-u), a nedavno je uvršćena na listu sto najuticajnijih žena sveta, kao treća Latinoamerikanka.

 

Rođena je u Barankilji u Kolumbiji 10. jula 1972. u bogatoj porodici stočara i odrasla u izobilju. Vaspitana je u katoličkom duhu i pohađala privatnu dvojezičnu školu. Kako je kasnije govorila, engleski govori i piše perfektno, ali kolumbijskog akcenta nikada nije mogla da se reši. Rano se udala za školsku simpatiju Džoela Gonzalesa i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dve godine kasnije.

 

Divno je kada dobijete dete dok ste mladi. Moje prijateljice sada paniče jer nisu našle nikoga s kim bi poželele da rode dete, a to meni nikada nije bio problem " – tvrdi Sofija.

 

Porodična tragedija

Posle razvoda upisala je stomatologiju, ali je pred kraj studija prihvatila da snimi reklamu za „Pepsi” i već tada svojom plavom kosom, oblinama i visinom od 170 cm zaintrigirala medije. Otac joj je savetovao da ne započinje karijeru u Holivudu jer će izgledati kao kurva.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker