Marijana Zlopaša: Zima ispunjena ljubavlju

Pevačica Marijana Zlopaša otkriva čari dvonedeljnog zimovanja koje je provela najpre na Žabljaku, a potom u Italiji gde je osim u uzbudljivoj vožnji snoubordom uživala i u romantičnim trenucima sa svojim dečkom
0
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Atraktivnoj pevačici Marijani Zlopaši (31) poslednji meseci protekle godine doneli su potpuni životni preokret. Iako je sve donedavno govorila kako ne može da pronađe muškarca koji bi je fascinirao, lepoj umetnici sreća se osmehnula proteklog septembra kada se ludo zaljubila, mada se svojski potrudila da svoju romansu prikrije od medija. Iako je i prethodnih godina, kao veliki ljubitelj zimskih sportova, sa članovima svoje porodice, prevashodno sa sestrom Tamarom (36), odlazila na uzbudljiva zimovanja, ovogodišnji odmor na planini ostaće joj u najlepšem sećanju jer joj je društvo pravio i voljeni izabranik.

- S obzirom na to da obožavam snoubord, trudim se da, koliko mi to obaveze dozvoljavaju, što više vremena provodim na planini. I ove zime bilo nas je mnogo, počevši od moje porodice koja se u našoj vikendici na Žabljaku okuplja svake godine, ali i velikog društva s kojim sam tamo dočekala Novu godinu. Na Žabljaku sam provela nedelju dana i to je planina rezervisana za porodično druženje i uživanje bez velikih sportskih ambicija. Vreme smo provodili kraj kamina uživajući u kaficama, hrani, penjanju po vrhovima, vožnji snoubordom i sve to u krug. Posle toga izabrala sam zimovalište Val Garden gde je ritam potpuno drugačiji. Ustajala sam u sedam ujutru, doručkovala i odmah odlazila na staze, gde sam vozila po ceo dan, potrebno je mnogo vremena da se obiđu tolike staze duge i do 1.200 kilometara. Naravno bilo je tu i istinske romantike – priča Marijana koja, iako ne želi da otkrije ime svog momka, ne krije da je ludo zaljubljena.

- Trenutno sam izuzetno emotivno ispunjena. Pronašla sam muškarca kakvog sam oduvek priželjkivala. Zaljubljenost dođe i prođe, ali treba znati voleti, a ja upravo sada ludo volim – otkriva šarmantna pevačica koja se u Italiji sa svojim izabranikom zadržala sedam dana.

- Od svog partnera očekujem da mi pruža ljubav i pažnju, to je zapravo ono što mi sve znači. Više ne tražim muškarca kraj kakvog sam ceo život priželjkivala da se skrasim jer sam ga već pronašla. Uživam u ljubavi kojom sam obasuta – priznaje pevačica koja višenedeljni odmor smatra potpuno zasluženim budući da je tokom prethodne godine imala mnogo obaveza oko završavanja svog albuma prvenca Katanac.

- Bio je ovo moje nagradno putovanje koje sam i te kako zaslužila. Pored uobičajenih dešavanja u vezi sa poslom kojim se bavim, već sam krenula i u organizaciju snimanja novog spota, a nameravam da ekranizujem numeru Ti si zavolio nju koju mi je napisao kantautor Željko Joksimović – zaključuje Marijana.

Danilo Mašojević

makonda-tracker