teško joj je

Jovana Joksimović u radnim danima traži predah: Mi smo svi zajedno od 0 do 24, Željko i ja smo se baš umorili!

0

Budući da se na posao nakon porodiljskog vratila ranije, ovaj odmor je iščekivala s velikim nestrpljenjem.

jovana i željko
jovana i željkofoto: Promo

Voditeljka Jovana Joksimović posle letnje pauze vratila se na male ekrane. Kako ističe, odmor je u životu podjednako važan kao i posao, te je valjano iskoristila slobodno vreme. Ipak, kao majka troje male dece, kaže da se na posao vraža s puno entuzijazma, te sada u radnim danima traži malo predaha.

Ceo taj naš odnos, ta atmosfera gde smo mi od nula do 24 svi zajedno, osim kad Željko ode povremeno na nastupe kojih je ove godine imao više nego prethodnih godina, smo uživali i umorili se. Tako da, kada je došao taj ponedeljak koji je jedva čekala i Nataša, a negde i ja, rekla sam: Okej, ovog jutra ustajem malo ranije, ali nekako se neću umoriti fizički ovog jutra nego samo psihički", otkrila je ona kako je videla svoj prvi radni dan nakon zasluženog predaha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Inače, Jovana se nakon porodiljskog na posao vratila ranije, te joj je ovaj odmor iščekivala s velikim nestrpljenjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Ja sam se vratila na posao mnogo ranije nego što bi trebalo da se vrati jedna novopečena mama. Vratila sam se na posao kada su mi bliznakinje imale pet meseci i, samim tim, jedva sam čekala da odem na odmor koji je bio odmor od televizija, ali ne može se to baš nazvati odmorom kada imate troje male dece u kući", kroz osmeh je prokomentarisala Jovana.

 

makonda-tracker