Katarina Sotirović uručila Pampers donaciju u Senti

Majke širom Srbije su svojim glasovima na Facebook stranici Mamin svet odlučile da prvi grad u Srbiji koji će dobiti Pampers® donaciju bude Senta, a pevačica Katarina Sotirović, prijatelj kampanje 1 pakovanje = 1 vakcina, svečano je uručila donaciju porodilišt
0
1 / 5

Zahvaljujući njihovoj podršci kampanji 1 pakovanje = 1 vakcina porodilištu u Senti donirano je 15 neonatalnih krevetića, 8 stolica za dojenje, 8 stolova za povijanje. Nakon Pampers donacije, novorođene bebe će imati bolju i kvalitetniju negu od prvog trenutka njihovog života.

Roditelji u Srbiji mogu nastaviti da podržavaju porodilišta u svojim gradovima na Facebook stranici Mamin svet, postajući deo Pampers® mozaika i glasajući za svoj grad. Na taj način će Pampers® donaciju dobiti preostala tri grada, u zavisnosti od toga koji grad dobije najveći broj roditeljskih glasova.

Kampanjom 1 pakovanje = 1 vakcina Pampers® je u saradnji sa UNICEF-om odlučio da pomogne u iskorenjivanju zarazne bolesti tetanus, kojom su inficirane majke i novorođene bebe širom sveta. Za svako pakovanje pelena ili vlažnih maramica, obeleženo logom kampanje, Pampers® će donirati UNICEF-u novac u vrednosti jedne vakcine protiv tetanusa kako bi omogućio zaštitu porodilja zemalja u razvoju. Kao i prethodnih godina, roditelji iz Srbije, takođe, mogu pomoći i dati šansu za život majkama i bebama zaraženim tetanusom širom sveta.

Od 2006. godine Pampers® kampanja 1 pakovanje = 1 vakcina za UNICEF je pomogla da se 100 miliona žena i beba širom sveta zaštiti od zarazne bolesti tetanus. Zahvaljujući roditeljima u Srbiji, koji su bili izuzetno aktivni, Pampers® je do sada UNICEF-u donirao sredstva za nabavku preko 622.000 vakcina protiv tetanusa.

makonda-tracker