NE ŽELI DA BUDE MAJKA

Proslavila se ulogom zloće u seriji Paramparčad, a izjavom o roditeljstvu glumica je ŠOKIRALA JAVNOST: Ne žalim što NEMAM DECU!

2


Lepa Nursel Kose je svojim stavovima o braku i deci šokirala tursku javnost!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Već nakon desetak epizoda serije "Paramparčad" Keriman, čiju ulogu tumači Nursel Kose, je postala najomiljenija turska zloća. I definitivno se progurala u prvi red junaka te porodične drame.

 

A atraktivna Nursel, dama sa diplomom arhitekte stečenom na nemačkom univerzitetu, vinula se u zvezde, a onda otkrila i detalje o ulozi koja joj je donela slavu:

 

- Razumem tu ženu. Sama je i razvedena. Teško joj je. Ne ume da voli. Ni sebe ne voli. Ona je svoj najveći neprijatelj. Čak sam sigurna i da u svakoj kući ima po jedna Keriman - objašnjava Nursel koja je napustila arhitekturu i u Nemačkoj osnovala prvi ženski kabare za koji sama piše.

 

Kako kaže, između nje i uloge Keriman postoje brojne sličnosti, budući da obe poseduju neiscrpnu energiju i jedinstven pogled na život:

 

- Lepa sam žena. I pametna. Pa verovatno zbog tih karakteristika i kažu da sam seksi, a isto tako i Keriman muškarci smatraju seksi - kaže bez imalo ustezanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker