nasmejani i prirodni

Nakon 12 godina poznanstva, 7 godina zajedničkog života i jednog deteta: Nataša Miljković i Srđan Timarov PONOVO ZAJEDNO! (FOTO)

2

Prvi javni susret nekadašnjih nevenčanih supružnika.

foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović Cile
foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović Cile

Nakon 12 godina poznanstva, 7 godina zajedničkog života i ljubavi u kojoj su dobili i dete, Nataša Miljković ugostila je u emisiji "Jutro" bivšeg, glumca Srđana Timarova.

 

Ovo je, inače, bio prvi javni susret nekadašnjih nevenčanih supružnika.

 

"Istorijski trenutak, kao predsednici", prokomentarisao je on, kojeg je ovaj poziv i te kako obradovao, kako su i danas u dobrim odnosima.

 

"12 godina mi govori: 'Zovi me u emisiju, zovi me u emisiju' i evo Srđane, desilo se i to", rekla je Nataša kroz osmeh.

 

Tako je, šta sam sve uradio. 12 godina te znam, 7 godina života, dete smo pravili da me primetiš! Tako da je moje pitanje za tebe - zašto me sad zoveš?" odgovorio joj je on osmehujući se, takođe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on

"Mislio sam stavljaš me na tanak led jer me zoveš na temu koju ja najmanje znam pa da propadnem", našalio se nakon otkrića da je tu da razgovara o Instagram profilu.

 

Inače, glumac je zaplivao tim vodama nedavno i uspešno, uz veliku podršku devojke Danijele.

 

"Ceo život prezirao je društvene mreže, nije mu bilo jasno zašto ljudi objavljuju slike iz privatnog života tako javno. Nije mi dao da postavim sliku deteta, a sada je drhtavim rukama otvorio svoj prvi Instagram nalog, pa onda i Fejsbuk, a mi koji ga dobro znamo pitamo se šta mu se desilo", bio je voditeljkin komentar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srdjan Timarov (@srdjantimarov) on

 

Po prvi put kod nje. Istorijski. Antologija. Sreća. Privilegija", potpisao je s ponosom na svom Instagram profilu Srđan.

 

 

 

 

 

makonda-tracker