priznala

Pričalo se da joj je muž zabranio da se bavi muzikom: Slavica Ćukteraš posle tri godine ćutanja i ilegale OTKRILA ŠTA SE SVE DEŠAVALO do tada i zašto ona i Vlada ne žive zajedno

0

Dosta je bilo glasina. Ovo je jedina istina.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Slavica Ćukteraš napravila je trogodišnju pauzu kada je ostala u drugom stanju. Svi su se pitali gde je i šta radi, zašto ne snima, a sada se vratila na scenu i konačno progovorila o razlozima.

 

Ona je, međutim, priznala da je u sve prste umešao njen muž, fudbaler Vlada Avramov.

 

Prema rečima pevačice, njen suprug, sa kojim ima ćerkicu Viktoriju, nikada joj nije branio da se bavi muzikom već ju je, kao veliki radoholičar, kako ona tvrdi, još ranije savetovao da se vrati:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on

Nisam ništa iznosila što se tiče mog privatnog života, i sa jedne strane su morali nešto da nađu, što se nije pojavljivala, muž joj zabranio. Naravno da je to glupost jedna. Da se Vlada pitao, ja bih se vratila još prošle godine, jer je on meni rekao: "Ajde da ti ne bude dosadno, Viktorija je porasla. Ako zeliš, idi snimi nešto, ne moraš raditi nastupe"."

Moj suprug jako voli da radi i on non stop radi, i prosto mene tera u tom nekom smislu", ističe atraktivna pevačica, koja je u srećnom braku već pet godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on

 

Inače, suprug joj je u Italiji, a ona sa Viktorijom ide kod njega uvek kada ovde ima pauzu od obaveza:

On je predivan otac i divan suprug", izjavila je Slavica.

 

makonda-tracker