ko bi rekao

Naša popularna glumica koju smo obožavali zbog ljubavi je otišla iz Srbije: Život je potpuno posvetila sinu, a ona danas izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

0

Nada Macanković, koju smo obožavali da gledamo kraj malih ekrana, pogotovo u seriji "Ljubav, navika i panika", danas živi u Francuskoj, ima sina, a i potpuno nov imidž.

Nada Macanković
Nada Macankovićfoto: Luka Šarac

Mlada glumica Nada Macanković zapamćena je po brojnim ulogama, među kojima je pored serije "Ljubav, navika, panika" i druga popularna serija "Mješoviti brak".

 

Međutim, Nada se udala za odbojkaša Bojana Janića i napustila Srbiju, posle čega je rodila sina Milutina. Oni žive na relaciji Francuska-Beograd sa sinčićem, a primetno je da lepa glumica uživa u ljubavi i ulozi majke, kako nam prenosi "Stil".

Moj život je u ovom trenutku potpuno posvećen Milutinu. Često se budim noću, a danju se trudim da zadovoljim sve njegove potrebe. Malo vremena mi ostaje za sebe, ali to mi uopšte ne smeta. Inače, nemam nikakvu pomoć, ali nemam ni potrebu za tim. Mislim da se bebe jako dobro prilagođavaju nama. Kada sam bila u Beogradu, nisam mogla da izdržim dan a da mi neko malo ne pomogne oko Milutina. Voleo je jako puno da se nosi. Otkad smo ovde (u Poatjeu, prim. aut.), kao da je shvatio da mora malo sam da se zabavlja tako da sada mogu i po sat da ga ostavim sa igračkama i ne buni se", rekla Nada.

Nada Macanković
Nada Macankovićfoto: Ivan Zekić

Ona je takođe promenila i imidž, tako što je skratila dugu smeđu kosu u paž do ramena, a na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama prepoznatljiv je njen osmeh.

Ovde nam je jako lepo. Francuska je zemlja koja me je oduvek fascinirala svojim prirodnim lepotama, kulturnim nasleđem, kulturom života, jezikom i hranom. Divno je živeti u gradu gde su parkovi i ulice besprekorno čisti, gde su ljudi veseli i ljubazni. U ovom stadijumu života jako mi prija mali grad. Poatje je grad uzbudljive srednjovekovne istorije i veoma intenzivnog kulturnog života. Jedan od prvih univerziteta u Francuskoj osnovan je ovde, i to u 15. veku. Danas je pun studenata iz raznih zemalja, a na ulicama se stalno nešto događa - razni performansi, predstave, koncerti", pričala je prelepa glumica.

 

makonda-tracker