osuđujuće ili ne

Seka Aleksić ŠOKIRALA JAVNOST svojom izjavom o životinjskom krznu: Životinje su jedno, bunde su drugo, a lepota je treće!

3

Poznate ličnosti se u poslednje vreme hvale time što se okreću takozvanoj "Slobodi za životinje", te kupuju veštačko krzno. Međutim to nije slučaj i sa Sekom, koja se javno "hvali" time da nikada u životu ne bi kupila veštačko krzno.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prelepa pevačica je poznata po tome što voli da oblači najnovije kreacije raznih modnih dizajnera, a i par puta nam se javno hvalila, dopuštajući nam da zavirimo u njen ormar, pokazivajući nam razne cipele, tašne, haljine i ostale krpice...

 

Međutim, šta je sa bundama, i ugrožavanjem životinja zarad nošenja bunde? Juče je viđena upravo u razgledanju istih, te je njen odgovor bio krajnje okrutan i neočekivan, ali isto tako i iskren. 

Nosim prirodno krzno i smatram da svaka žena to treba da radi jer je to čini božanstvenom i daje joj posebnu lepotu. Žena u bundi izgleda snažnije i jače. Ipak, podržavam i one koje ne nose prirodno krzno. Ja nosim, to je moj stav",  kaže Seka Aleksić uprkost tome što je poslednjih godina veoma aktuelan trend veštačkog krzna, u cilju zaštite životinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Seka je takođe otkrila i da je razlog njene ljubavi prema krznu, verovali ili ne Vesna Zmijanac.

 

Još kao mala ostala joj je urezana slika Vesne Zmijanac u beloj bundi, te je želela od malena da ima istu, a pre par godina je i uspela da je priušti.

 

Pevačica je poznati ljubitelj životinja, poznata po usvajanju psa lutalica, ali verovatno se pitate da li neko ko nosi bunde zaista može stvarno da voli životinje? Seka ima odgovor i na to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

I dan-danas usvajam pse i to nema veze sa tim što volim bunde i prirodno krzno. Životinje su jedno, bunde su drugo, a lepota je treće", rekla je lepa pevačica.

Istinska ljubav prema krznu, glamur i čari koje donosi bunda ne govore kako je ona loš čovek, samo je to kako ona kaže njen stav. Iako ga mnogi ne podržavaju, uvek se nađe neko ko istinski nešto voli, u njenom slučaju to je bunda.

 

 

 

 

 

makonda-tracker