Lejdi Gaga: Album Born This Way nastao je bezgrešnim začećem

U iščekivanju današnjeg objavljivanja singla Born This Way koji je snimila pevačica Lejdi Gaga pročitajte šta o ovoj pesmi, ali i albumu koji će izaći u maju, misli sama pevačica ali i kritičari poput Eltona Džona koji je među prvima imao priliku da ga čuje
0
1 / 7

Prema rečima novinara koji su poslušali najnoviji album pevačice Stefani Džermanote, Lejdi Gaga svojim fanovima donosi sedamnaest pesama koje su u duhu ikone pop zvuka Madone, ali i bendova Guns N’ Roses i Ronettes.

- Pesma Born This Way na početku podseća na Madonu, onda prelazi u nešto što podseća na neki od Bronski Beat hitova i na kraju se pretvara u potpuno autentično originalni Gaga stil. Drugi singl Judas je potpuna mešavina svega i svačega. Melodija podseća na neku stvar grupe Ronettes, ali u ritmu čekića i govori o zaljubljivanju u strogog čoveka biblijske sorte. U pesmama se oseća inspiracija Edit Pjaf, Brusa Springstina i grupe Guns N’ Roses – napisao je Van Miter, novinar američkog magazina Vogue.

Legendarni Elton Džon smatra da će numera Born This Way zameniti slavni hit Glorije Gejner I Will Survive koja je već decenijama omiljena pesma LGBT populacije.

- Born This Way je više gej od svih pesama koje sam ikada čuo – rekao je Elton Džon.

Dugonajavljivani hit koji otvara novi album, poštovaoci Lejdi Gage imaće priliku da čuju već sutra, a u nedelju na dodeli Grammy nagrada, pevačica će Born This Way premijerno izvesti i uživo.

- Kapije su se otvorile i pesme su samo počele da naviru. Bilo je je poput bezgrešnog začeća. Americano je jedna marijači tehno-haus stvar u kojoj pevam o imigrantskom zakonu, gej braku i svim drugim stvarima koje se tiču obespravljenih zajednica u Americi. – opisala je svoj stvaralački proces Lejdi Gaga.

makonda-tracker