lepa uspomena

Boki Perić otkrio kako je upoznao Dejvida Bekama: Glumac ovaj susret NIKADA neće zaboraviti, evo i ZAŠTO!

0

Naš popularni glumac doživeo je momenat o kom mnogi maštaju

foto: Dragan kadić/profimedia
foto: Dragan kadić/profimedia

 


Miljenik lepšeg pola Bojan Perić je nedavno u Sarajevu završio snimanje druge sezone humorističke serije “Konak kod Hilmije” čije ćemo epizode gledati od jeseni na TOP kanalu.

 

- S obzirom na to da sam u međuvremenu snimao četvrti ciklus “Vojne akademije”, moj Valter (lik koga tumačim) brao je šljive u Šumadiji i vratio se svojim aktivnostima po Sarajevu. Veoma mi je drago što su gledaoci zavoleli ovu seriju pa čak i prepričavaju i replike iz nje - priča Perić za “Blic TV magazin”.

 

Glumac otkriva i da je, dok je snimao seriju “Konak kod Hilmije”, trčao od Sarajeva do Ilidže i natrag i da se osećao sjajno.

 

- To je negde oko devet kilometara i bio je to odličan trening. Moram priznati da se posle trčanja osećam jako dobro i to je odlično za fizičku aktivnost. Sve je počelo kada su me prošle godine zvali za promo-lice prvog Beogradskog polumaratona. Tada sam istrčao pet kilometara i to mi se jako svidelo. Od tada trčim deset kilometara, tri puta nedeljno. Brzi hod praktikujem onda kada me mrzi da čekam autobus - priča glumac, koji osim trčanja, i dalje igra košarku i smatra da je i to vrhunska rekreacija. Voli da igra i stoni tenis. Plivanjem se nekada bavio, ali to praktikuje sada samo leti, na moru.

 

foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

Bojan je jedan od retkih umetnika kome nikad nije teško da se slika sa svojom publikom. Jednom prilikom nam je otkrio da je kao dete i sam voleo da se slika sa poznatima.

 

- Imam divno iskustvo sa Dejvidom Bekamom. Mislim da je to u velikoj meri prouzrokovalo da se i ja danas, kao i on, ponašam sa svojim obožavaocima. Kada je Dejvid Bekam gostovao sa Real Madridom u Beogradu 2003. godine, ja sam imao priliku da se slikam sa svim igračima koji su tada bili najveće planetarne zvezde Real Madrida i Partizana. U jednom trenutku sam ugledao Bekama i prišao sam mu i zamolio ga da se slika sa mnom. Odmah je pristao, ali onda se mom ocu desio peh sa fotoaparatom. Umesto da slika, on je fotoaparat isključio. U tom trenutku sam pomislio da je propala šansa i da više nikada neću imati takvu priliku. Međutim, kada je Bekam video o čemu se radi, rekao je mom ocu da nema problema i da će sačekati da se ponovo sve spremi za fotkanje. Tih nekoliko sekundi dok smo čekali i ćaskali nikada neću zaboraviti. Za to vreme smo popričali i onda smo se slikali. I danas se vidi to moje oduševljenje na slici. Bekam je prijatna osoba i veliki profesionalac. Kada je on tako reagovao, moram i ja, u svakom trenutku - naglašava Bojan Perić.

 

 

makonda-tracker