nije odustala

Proživljavala je AGONIJU i pomišljala da sebi ODUZME ŽIVOT: Slađa Alegro prošla je kroz pravi PAKAO, a danas BLISTA OD SREĆE i živi život o kakvom je SANJALA

0

Pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, živi je dokaz da čovek može biti srećan nakon velikih gubitaka.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Simpatična pevačica, koju kolege mahom obožavaju, nije izgubila volju za boljim sutra ni kad joj je bilo najteže.

 

O svojim problemima i gubicima, Slađa nikada nije rado govorila, ali kad bi informacije da joj je loše procurele u javnost, potvrđivala je bez mnogo detaljisanja. Ona je danas u 40. godini života presrećna i ima život kakav je sanjala i kojem je težila čitavu deceniju.

 

foto: Dragana Udovičić

Slađa Vujičić je u skladnom braku sa ekonomistom Zoranom Dragašom, a njihovu sreću i nekoliko godina dugu ljubav krunisao je dolazak deteta, devojčice Mile u junu ove godine.

 

Ona je vrlo posvećena majka i supruga, a skoro svakodnevno na Instagramu svoju sreću deli sa pratiocima.

 

Slađa i Zoran su dva puta gubili bebe. Naime, pevačica je u ranoj trudnoći dva puta pobacila. Posle prvog pobačaja bila je u agoniji, ali njeni najbliži su uspeli da je izvuku. Strašne misli su je opsedale, pa je pomišljala da sebi čak i život oduzme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

- Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete - izjavila je tada pevačica u potresnoj ispovesti, jedinoj datoj u to vreme.

 

Oko godinu dana kasnije, Slađa je doživela novi poraz i opet izgubila bebu.

 

- Imala sam ponovo spontani, ali neću davati dodatne informacije. Razumite me - rekla je Slađa tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

Malo je poznato da je Slađa 2013. godine okončala prvi brak posle neuspešnih pokušaja da izgladi odnose sa tadašnjim suprugom. Ipak, o neuspelom braku nije želela da govori javno.

 

- Niti sam se hvalila kada sam se udala, niti sada želim da ispredam priču o svojoj rastavi braka. Sva moja privatnost je samo moja lična stvar i ne bi trebala biti interesantna bilo kome, osim mene i onih koji se tiče - rekla je Slađa.

 

 

makonda-tracker