Ivan Bosiljčić: Maštanja za Dan žena

0
Poznati glumac Ivan Bosiljičić još jednom će obradovati svoju publiku nastupom u Operi i teatru Madlenianum 8. marta od 20 časova

Posle uspešnog novogodišnjeg koncerta, Ivan Bosiljčić će se damama i njihovim pratiocima predstaviti programom pod nazivom Maštanja.

- Zaista smo, moji muzičari i ja, poneli fantastične emocije sa mog poslednjeg nastupa u Madlenianumu. Sala je bila prepuna i mnogo gostiju nije uspelo da dođe do karte, pa smo odlučili da im se revanširamo novim nastupom za Dan žena. I prošlogodišnji koncert održan 8. marta u Madlenianumu nosim kao divnu uspomenu…Trenutno radim na nastavku serije Nepobedivo srce  koja će biti emitovana na jesen. U ovoj seriji partnerka mi je Boba Mićalović. Snimanje je veoma naporno, pa mi ovakvi susreti sa vernom publikom beskrajno prijaju. Pozivam vas da se lepo i romantično družimo 8. marta – kaže poznati glumac.

Gosti poetske večeri Ivana Bosiljčića pod nazivom Maštanja biće glumice Ivana Knežević, Mina Lazarević i pevačica Kristina Savić.

Cene ulaznica koje su već u prodaji iznose 2.500 i 2.000 dinara. Mogu se kupiti na biletarnicama Madlenianuma u Zemunu i Knez Mihailovoj 42 ili rezervisati putem sajta Madlenianuma.

makonda-tracker