priznala

Pisalo se da podržava Kiju: Anastasija Ražnatović konačno otkrila na čijoj je strani!

3

 

Anastasija Ražnatović uživa u plodovima uspeha svoje prve numere "Savršen par" koja je postala veliki hit, ali uveliko radi i na narednoj numeri kojom će obradovati publiku.

foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Naslednica folk dive Cece Ražnatović koja je krenula maminim stopama kroz nekoliko meseci obradovaće publiku novom pesmom, koju za nju piše Marina Tucaković.

 

- Marina je pre svega naša kućna i dugogodišnja prijateljica, a zatim i saradnica moje majke. Ona je neprikosnovena u svom poslu. Ne znam ko bi bolje od nje mogao da odradi taj posao. Kada je reč o mojoj karijeri, želim da sve bude besprekorno i želim da vodim računa o svakoj mogućoj sitnici. Kad govorimo o tekstu pesme, mislim da Marina to najbolje može da uradi - rekla je Anastasija za "Alo".

 

Iako se često pričalo o tome da je Anastasija javno podržala pobednicu "Zadruge 1" Kiju Kockar, mlada pevačica ističe da ne prati rijalitije, kao i da je uzdržana kada je o tome reč.

 

- Nisam nikoga podržavala, potpuno sam sa strane. Nemam veze sa rijalitijima, niti sam podržavala ovu ili onu stranu. To me ne zanima i tako će i ostati - rekla je ona za ovaj list.

 

 

makonda-tracker