sećanje na prvo fotografisanje

Danas je jedna od NAJPOŽELJNIJIH žena na svetu, a ovako je izgledala kada je imala samo 11 GODINA: Da li prepoznajete slavnu glumicu?

1

Slavna glumica podelila je fotografiju sa prvog fotošutinga koja je oduševila svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumica danas važi za jednu od najpoželjnijih žena na svetu, a sada je rešila da se priseti svog prvog profesionalnog fotografisanja, a sliku iz tog perioda podelila je sa javnošću putem društvenih mreža.

 

- Sećanje na prvo fotografisanje u Barankili kad sam imala 11 godina - napisala je zanosna Kolumbijka uz fotografiju, prenosi Stil.

 

Četrdesetšestogodišnja zvezda Moderne porodice, Sofiija Vergara, zahvaljujući upravo toj ulozi, već godinama je najplaćenija glumica na televiziji. U intervjuu za novi broj magazina “Helt (Health)”, koji izlazi u oktobru, otvorila se o brojnim temama, a istakla je kako uživa da radi u industriji zabave.

 

foto: Profimedia

Uskoro kreće sa emitovanjem deseta sezona serije Moderna porodica, a producenti su zabrinuli fanove najavom da će jedan od značajnih likova umreti, ali malo kome pada na pamet da bi to mogla biti baš Sofija.

 

Inače, glumica ima 27-godišnjeg sina iz prvog braka sa Džoom Gonzalezom s kojim je bila u braku dve godine. Od 2015. udata je za kolegu glumca Džoa Manganijela.

 

 

 


 

makonda-tracker