TAP 011: Ulaznice u prodaji

2
Ulaznice za koncert grupe TAP 011 prvog aprila u Beogradskoj areni u prodaji su od 10. februara po ceni od 1500, 2000 i 2500 dinara

Goca, Ivana, Milan, Đole i Pera već vežbaju punom parom i obećavaju odličnu zabavu i dobru svirku na koncertu u Beogradskoj areni, 1. aprila. Posle više od 12 godina od poslednjeg zajedničkog nastupa, Tapovci će podsetiti sve prisutne na neverovatan uspeh koji su imali tokom devedesetih. Bend od 11 članova pratiće poznatu petorku a koncert će pratiti i najmodernija produkcija (zvuk, svetlo...) kao i brojna iznenađenja. Za sada je poznato da će se na bini u Beogradskoj areni pojaviti i Ana Štajdohar i Nataša Guberinić koje su sa Tapovcima pridružile posle odlaska Goce i Ivane.

- Prvenstveno smo se okupila da ispunimo zajedničku želju da se nas 5 ponovo nađe zajedno na bini posle toliko godina, a onda i da izađemo u susret ljudima koji su nas kroz hiljade komentara molili da im omogućimo da nas ponovo čuju i vide u originalnoj postavi - izjavili su članovi benda povodom ponovnog okupljanja.

makonda-tracker