Adrijana Lima: Želim da me Marko ponovo zaprosi

0
Dan zaljubljenih slavna manekenka Adrijana Lima nikako ne doživljava kao beznačajan praznik pošto ona i njen suprug, naš slavni košarkaš Marko Jarić, tog datuma proslavljaju godišnjicu braka

Čuveni Victoria’s secret anđeo Adrijana Lima i njen izabranik, NBA igrač Marko Jarić, proslaviće 14. februara drugu godišnjicu svog bajkovitog braka. Za magazin People ova dvadesetdevetogodišnja lepotica otkrila je da ovaj datum posvećen svim zaljubljenima ona doživljava kao veoma poseban praznik koji za nju predstavlja nešto što je kranje seksi i što mora da se proslavi na jedinstven način.

- Volela bih da me moj muž ponovo zaprosi. Bilo bi lepo da tu bude i prsten i sve druge sitnice koje idu uz to – iznela je Adrijana šta je ono što bi želela da dobije od Marka za godišnjicu braka.

Umesto prenaglašenih gestova, Adrijana više voli da se posveti intimnim detaljima, a priznala je da je za nju miris kože seksepilniji od svakog parfema i da je muzika kompozitora Majkla Galasoa pravi izbor da sebe dovede u romantično raspoloženje.

- Između cveća i slatkiša, ja biram oba. Po meni, ta dvoje bi trebalo da budu nerazdvojni – odgovorila je atraktivna brazilka na pitanje novinara koje se za Dan zaljubljenih često postavlja slavnim damama.

Prigodnan veš nešto je što se za manekenku proslavljenu po nošenju ekskluzivnog donjeg rublja podrazumeva, ali Lima ipak smatra da u određenim situacijama nimalo nije važno šta će nositi na sebi.

- Odeća uopšte nije važna. Ionako će vrlo brzo biti skinuta – smelo je izjavila majka jednogodišnje Valentine koja priznaje da joj je omiljena kombinacija kada obuče Victoria’s Secret Love Balconet push-up brushalter uparen sa tangama od crne čipke.

Pogledajte video specijal koji su Victoria’s secret anđeli snimili povodom Dana zaljubljenih:

makonda-tracker