Željko Samardžić: U ime ljubavi za Osmi mart

2
Posle prošlogodišnje pauze, Željko Samardžić će ponovo obradovati publiku tradicionalnim osmomartovskim koncertom u Beogradskoj areni

Ovim nastupom Željko će ujedno proslaviti 15 godina od njegovog prvog koncerta u srpskoj prestonici, kada je tri dana za redom, Beogradu s ljubavlju punio Sava centar. Pored već poznatih hitova, na novom, četvrtom osmomartovskom koncertu u Beogradskoj areni, miljenik ženskih srca, izvešće i novi singl U ime ljubavi. Baš po ovoj pesmi, koja se već uveliko sluša i pevuši, koncert i nosi naziv!

A osim što vredno priprema brojna iznenađenja za publiku koja će Dan žena provesti uz njegove pesme, Željko ovih dana snima i originalan spot za pesmu U ime ljubavi, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Karte za koncert Željka Samardžića, 8. marta u Beogradskoj areni , u prodaji su po ceni od 1400 dinara - parter i nivo 400, 2100 dinara - nivo 200, i 2400 dinara -VIP. Prodajna mesta: blagajna Beogradske Arene, TC Ušće, Kulturni centar Beograda (bivši Bilet servis), Ticket Master u Požeškoj ulici.

Poslušajte pesmu U ime ljubavi:


makonda-tracker