Boban Rajović: Oduševljen sam Dinkićem

0
Folk pevač Boban Rajović promovisao je u utorak veče u Colonial Sun-u svoj novi album naziva Mijenjam, a za Story.rs otkriva kako je došlo do saradnje sa ministrom u Vladi Republike Srbije

Novim albumom koji je izdao za City records Boban obeležava i deset godina estradne karijere, a na albumu se nalazi i jedna duetska numera, 011, koju je pevač izveo sa koleginicom Ivanom Selakov.

- Moj novi album je trebalo da izađe pod okriljem Grand produkcije, ali pošto je Željko Mitrović preslušao album, na kom dominiraju pop melodije, predložio mi je kao izdavačku kuću za moje izdanje City records. Za sad sam oduševljen saradnjom i postignutim dogovorom, a nisam zatvorio vrata ni u Grandu, u čijim emisijama nastupam i pormovišem nove pesme – govori Boban, na čijem CD-u nekoliko numera potpisuje aktuelni ministar Mlađan Dinkić.

- Sasvim slučajno je došlo do saradnje sa Mlađanom Dinkićem, ja sam čuo dobru pesmu, a on dobar vokal i uspostavili smo saradnju. Prezadovoljan sam, tačnije oduševljen Dinkićem, koji me je oduševio kao dobar čovek – otkriva Rajović za Story.rs.

Danilo Mašojević

makonda-tracker