život je čudo!

Sloba ulazi u "Zadrugu": Ovo je jedan USLOV da se ponovo spoji sa Lunom!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Jug

13-09-2018 22:19h
Sad kad na njega skoči Stančica iz usa, a Doroteja ćapi ga ćapi od nje. Lele koje će se zakuva u Zadruzi 2!

Dara

14-09-2018 07:44h
@Jug
Nece uci u Zadrugu, a poruka je za malog bolesnog decaka Dusana. Saljite SMS poruke na broj 5757, Bog vam pomogao. Ili cete kupiti Anabeli novi automobil i stan. Sami odlucite kojem cete se carstvu prikloniti.

Dimitriije

14-09-2018 05:55h
Slobo ulazi i ne dozvolida više onoiskrenodetejpatizatobom. Jednostavno ona jeslepa koliko te voli. Sigurna jsam jda imaš emocije jprema njoj. Ne može to da se ugasi za krtko vreme. Jednostvno vi ste jednodrugom sudjeni. Ništa u životuse ne deršavaslučajno. Poruka poslata. Svaka čast legendo. želimo te ponovo u Zadruzi. G: Mizroviću, za ovog posebnog jmladića poseban honorar, prošli put je odradio za marketing.Bez njega i Lune nema zadruge. Njihova ljubav nas greje.

Milana

14-09-2018 05:58h
Slobu u Zadrugu,želimo da ga jgledamo. Bez njega ji Lune jzadruga nije kompletna.Niko u ovom sastavu neće napraviti priču kao njih dvoje.... SLOBA;SLOBA u Zadruzi....Bio bi pravi pogodak...... i8ma PINK da se namlati love. Sloba i Luna ponovo.... gledanost van granica normalnog bi bila...Slobo glavu gore samo napred... nedostaješ nam...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: