Sijena Miler i Džud Lo: Prijatelji posle raskida

0
Nakon sedam godina veze tokom koje su prošli kroz nekoliko raskida i dve veridbe, popularni glumački par Sijena Miler i Džud Lo ovoga puta su, po svemu sudeći, zaista stavili tačku na svoj odnos

Glumica, modni dizajner i model Sijena Miler i njen dugogodišnji partner, glumac, producent i reditelj Džud Lo, definitivno su okončali svoju romansu koja je započela krajem 2003. godine na snimanju komedije Alfi. Njih dvoje su se naredne godine verili, da bi 2006. godine, nakon Džudove preljube sa dadiljom njegove dece, Sijena raskinula zaruke. Par se pomirio u kasnu jesen 2009. godine i vrlo brzo je na Sijeninom domalom prstu zasijao novi verenički prsten, a tokom narednog proleća ovaj par Britanaca prošao je kroz obred venčanja prema tradicionalnim običajima u državi Laos. Istovremeno su kovali planove za veliku svadbenu ceremoniju tokom koje bi se jedno drugom obećali na večnu vernost i pred rodbinom i prijateljima.

Međutim, nakon tvrdnji njihovog bliskog prijatelja da su Sijena i Džud pre nekoliko nedelja shvatili da su se udaljili i da su odlučili da više nema smisla da ostanu zajedno, oglasio se i njihov predstavnik za štampu koji je potvrdio da je ovoj u medijima veoma praćenoj vezi došao kraj.

- Ideja o raskidu došla je sa obe strane, tako da su se razišli sporazumno, ali su i dalje prijatelji. Nije im bilo teško da donesu odluku, pošto je oboma bilo jasno da je njihova veza odavno skrenula sa pravog kursa – reči su izvora bliskog paru.

makonda-tracker